Dela sidan på:

Allt kommer ifatt…KARMA eller jag…

Photo_1467846217321

Alla har ett val. ALLA val får konsekvenser. Jag är osårbar…inget kan förmå att bryta ner mig men trots att jag inte visar det…gör det ont…Jag lider i det tysta av svek. Svek från människor som hyllat mig…det är svårt…Gärningen kan jag ta men sveket att inte berätta…det är en annan sak. Alla ska behandla andra som de själva vill bli behandlade på! Det är ingen religion…åt helveten med religion som har plågat så många under minst 2000 år!! Nix, att behandla andra åtminstone med ärlighet o renhet…, det är grundläggande för det jag kallar mänsklighet o den som betytt något avgörande i mitt liv o fått förtroende, måste jag vägleda. Jag kunde ha valt att göra som jag blev bemött…inga valmöjligheter, att bli iskallt o medvetet lurad av någon som delade ett av livets höjdpunkter för mig. Jag borde kanske krossa personens familjeliv och sociala liv o lura honom att röra mig så jag får göra ett enda snabbt o välriktat o förödande ingrepp i en sekund…men jag kan inte behandla andra som jag har blivit behandlad på. Enligt mig har alla chans till olika val. Jag är snart där…efter många månader kommer jag att kunna lära ut en läxa och samtidigt komma vidare i min läkning utan olika kvinnor som ändå inte har mental förmåga att nå mig…som använde mig till annat än vad jag behövde….Mina val som aldrig gavs mig är: Be om ursäkt ta en örfil o ta aldrig mer snedsteg mot någon kvinna, eller jag krossar ditt familjeliv o sociala liv eller slå ett slag mot mig i natten eller agerar hotfullt o jag får försvara mig inom lagens gränser….Därefter har inget skett alls o jämvikt råder…Manlighet handlar om att ta ansvar o klara ut saker…det handlar inte om tatueringar, halskedjor eller muskler…(alla knäskålar är lika sårbara som den som inte kan stå på benen lär sig att inte vara kaxig).. Manlighet handlar främst att svara för fel man har gjort o ta konsekvenser av detta som en man. Jag gör det o andra ska göra det. Å andra sidan bryr jag mig inte om ifall jag är manlig eller inte…Jag känner dessvärre att mitt liv försvinner snabbt jag måste hjälpa KARMA på traven medan jag kan.
Människor som beter sig som kräk och fanns nära, kan jag ändå inte dels krossa familjärt o socialt trots att jag har allt material för det…jag kan heller inte vara så grym att jag lurar dem att angripa mig varvid jag utnyttjar min rätt att försvara mig med ett enda angrepp…ett angrepp som gör dem handikappad resten av livet. Har gjort det en gång o har inte dåligt samvete….jag förhindrade mycket lidande genom att slå tillbaka…Allt måste ha relevans…men den man som inte säger ifrån o kräver rättvisa….det är ingen man som jag tror på för framtiden…med all respekt…Jesus i alla ära o vända andra kinden till…det funkar inte idag….jag tänker inte leva i en värld när en nära vän svikit djupt o det sopas under mattan o beteendet upprepas mot andra….jag har barn -vuxna barn o ett satans ansvar att återställa jämvikt och det kan jag lova att jag gör….Idag finns inget som biter på mig – jag är en farbror som ingen behöver :-). Att söka jämvikt och reda ut saker som borde ha retts ut tidigare, är ett viktigt steg från vilsenhet som en fd kvinnlig vän började rycka mig ur.

Kommentarer

kommentarer