Dela sidan på:

Att dö en bit

DSCF0434_filteredDet viktigaste man måste lova en valp är att när det är dags ska den få somna in. När jag köpte Falcon för…sånär som på 8 dagar…för 11 år sedan, tänkte jag inte på det. Jag trodde nog inte på fullaste allvar att jag skulle bli närmare 50 år…Han har aldrig behövt veterinär men jag har sett att han hade en knöl i underkäken….Idag på eftermiddagen grävde jag en grav på släktens marker i skogen. Veterinären kl 18.20, sa att det är flera tumörer i käken och att han kommer att må sämre. Graven var grävd…det gjorde ont men det som måste göras, måste göras….Nu vilar Falcon och en stor del av mig i släktens marker. Trots att jag har gjort allt rätt, har jag dött en bit….Det gör ont att leva…men så är det och man måste ändå fatta rätt beslut o avsett priset

Kommentarer

kommentarer