Dela sidan på:

Den som vill flyga med örnar kan inte bete sig som en kalkon

Jag fick böter för att jag körde över tillåten hastighet. Jag fick en hjärtinfarkt när jag tävlade i Ironman. Mina ben fixade inte loppet. Jag kom inte in på krogen eftersom jag påstods vara för full. Jag talade illa om min x och ingen vettig av motsatt kön vill ha med mig att göra….

-Nej…det är inte ”otur”! Det är en konsekvens av ditt handlande.
Den som kör för snabbt får förr eller senare böter. Den som inte är gediget vältränad sedan ett par år, riskerar sin hälsa när denne genomför Ironman. Den som inte har tränade ben för att klara av en viss ansträngning, kommer inte att klara av den. Den som är för full får inte komma in på krogen. Den som talar illa om andra kommer att finna att ingen gedigen, äkta, stabil av motsatt kön kommer att närma sig denne. Denne kommer endast att ha människor runt sig som matchar.
Man får det man förtjänar. Naturen strävar efter jämvikt. Mycket av det som man tar som ett nederlag när det slår till, borde istället ses som en signal om att man behöver skärpa sig om man vill ha ut något annat av livet än det som livet erbjuder eftersom man har gjort de val man har gjort.

Kommentarer

kommentarer