Dela sidan på:

Det finns signaler som jag inte kan förstå

fullmåne150802Det finns så mycket som vi inte kan förklara – det finns krafter som vi aldrig kan förstå. Men i nattens tysta timmar har jag undrat vad som händer där tekniken inte ser, och jag känner oron växa mer och mer…(Adolphson & Falk – Blinkar blå). Men jag vet vad som sker i det dolda – jag känner trygghet i det – och jag inser hur fel vi har som tror att vi styr våra egna liv och våra val….jag ska inte fördjupa mig i tråkiga utläggningar om två olika skolningar inom psykologin som tror på det). Allt i naturen – precis allt – strävar efter utjämning. Det är ett fenomen som även gäller människor och mänskligt beteende. Det är en slags naturlag som ofta dolts i olika myter och ”hokus pokus” i olika religioner, när det i själva verket är en naturlag. En mer religionsneutral benämning är KARMA. Den fungerar som en rättvisande naturlag när inte den fria viljan är sund o skapar lidande för den som är ett oskyldigt offer. Den som knullar andra fulla kvinnor som inte förstår vad som sker, den som ljuger och försöker förtrycka sårbara för att skaffa sig pengar, den som slår ner någon som inte kan försvara sig, kan klara sig från den juridiska rättvisan men på dennes livskonto, råder skuld. Det skipas rättvisa så som en naturlag. Jag har själv haft bekanta från grundskolan som utvecklades till odjur som plågade andra men som genom sjukdom eller genom egen omedveten dumhet, möttes av ensam o plågsam död innan fyllda 40 år. Jag sörjer inte. Om dessa inte hade mött KARMA skulle de ha plågat många andra människor och en av dem skulle säkert ha blivit skjuten av någon stackars polis som gjorde det denne måste göra men som få betala priset av att må dåligt resten av livet. Jag har pluggat mycket men vad viktigare är, att jag har lyssnat o försökt lära av många äldre människor som de flesta inte ser men som ofta har så mycket kunskap att förmedla. Jag vet att för den som förtjänar det, kan denne inte klara sig undan genom att tillbe Gud eller Satan….de lyssnar ändå inte men KARMA lyssnar och ibland får även jag möjlighet att göra nytta och att låta det som håller på att ske, få ske.

Kommentarer

kommentarer