Dela sidan på:

Jag -en gris som ska fara till helvetet

Photo_1468537224190

Ibland kommer en blixt från en klar himmel. Det hände mig o jag förstod inget alls. Från att ha haft en respektfull skriftlig kontakt o bollat mycket under en ganska stor del av dagen, kom blixten från ingenstans. Ingen har någonsin sagt så till mig och definitivt inte från en kvinna som har älskat mig och där det som tycks finnas kvar är ömsesidig respekt, unik förtrolighet och en slags vänskap. Jag förklarade att jag inte vet vad som hände o att jag inte har en aning om orsaken till att hon vill se mig död. Jag fick inga svar…Det kändes djupt orättvist. När jag förklarade att jag uppfyller hennes önskan och blir en gris som innan gryningen far till helvetet i lugn förvissning om att trots att jag inte är kvar på jorden, strävar naturen efter utjämning. Rättvisa uppnås o KARMA verkar….då var jag plötsligt inte längre en gris som skulle till helvetet.
Men jag har liksom inte så mycket annat som får mig att tycka att det inte vore rimligt att fara till helvetet…det kan knappast vara värre än livet. Så eftersom jag inte var värd en förklaring till att vara en gris som önskades till helvetet, skrev jag att jag åker i alla fall. Jag frågade dessutom om det inte kan vara så att den enda orsaken till hennes önskan om att låta mig få evigt lidande snarast, var just det …att jag levde….o att det är allt jag är skyldig till…Kunde det vara hon själv som genom att undanhålla sanning eller genom att inte kräva rätt till eget liv o rätten att få skriva till vilken man som hon vill för att det tillför hennes liv, som orsakat hennes problem som inte jag har att göra med men som jag får lida för?

Jag fick bekräftat att det var så. Men jag kan inte tro att det kan vara hela sanningen…I min värld existerar ingen medelålders man som på något sätt försöker påverka en kvinna att inte ha skriftlig kontakt med vem hon vill…I min värld finns ingen sådan man…I min värld finns heller ingen kvinna som respekterar mig o behandlar mig som en viktig person för henne och som har älskat mig och som kallar mig gris och önskar mig död o att jag ska lida i helvetet…I min värld finns ingen sådan kvinna som först inte erkänner att jag är helt utan skuld och att det är hon själv som orsakat sin situation…
MEN i min värld kan ändå denna kvinna finnas eftersom det är fråga om en kvinna som rimligen måste vara förvirrad över att ha känslor för mig som hon helst vill radera ut med suddgummi.

Det förklarar ändå inte blizten från klar himmel…att det kom helt oväntat…Att en vuxen man skulle lägga sig i vilka en kvinna skriver till och agera så att hon agerade så orimligt och oväntat…det kan inte vara hela sanningen…

Jag vill inte dras in av någon i någon annans förhållande. Jag fixar inte ens att ha ett eget förhållande o har definitivt ingen önskan om att dras in i andras förhållanden.

Människor där ömsesidig mental närhet finns, måste man förvänta sig lite mer av. Man har liksom vuxit samman inom vissa områden.

Jag bad att få en mer sanningsenlig förklaring inom några dagar då det mognat. Vänskapen är den djupaste jag har…säkert den djupaste kvinnan o jag har trots att vi inte ses. Den är värd att kämpa för men visst…, om hon vill ha mig i helvetet och inte förklara sig o värnar om vänskapen…då sticker jag till helvetet för det måste vara bättre där…

Kommentarer

kommentarer