Dela sidan på:

Klokt agerande blir signum för potentiell nästa fru

dsc_03381

Ingenting som kan bli något verkligt bra, kan växa fram utan visst lidande. Den som på fullaste allvar tror att ett förhållande kan bli starkt och bärkraftigt utan att det har genomgått någon form av kris, är naiv och lever i en drömvärld utan koppling till livet. När jag och min blivande fru- i framtiden…inte nu – hade en kris, kollade hon mitt CV. Hon kontaktade några av de kvinnor som jag har haft förmånen att få dela en del av livet med. Hon fick de svar som hon önskade. Jag tror att de svarade ärligt i hög grad. Jag blir faktiskt varm av och ler åt att en kvinna menade att jag var mycket fin och att hon tyckte det var synd att jag inte kände för henne som hon för mig. -Ja, hon är en fin människa och det finns inte så många sådana.

Att en kvinna tar referenser på pojkvänner, är klokt och det kanske är vanligt? Det borde vara en obligatorisk oskriven regel! Om däremot en man vill ta referens på någon fd till mig, lär jag med stor sannolikhet inte vilja vara behjälplig. Jag litar inte på mitt minne. De sanningar jag trodde på för en tid sedan, är förändrade. Jag gissar att de fortsätter att nyanseras.

Kommentarer

kommentarer