Dela sidan på:

Marit Björgen o jag

Analysen är klar

Kaliumvärdet Kreatininvärdet och Testosteronvärdet höll sig precis inom det normalas övre gräns, TSH är högre än normalt, men det mest spännande med mitt blod och som ökar oddsen för att jag ska kunna prestera bättre än på flera år..-jag har allergi! Luftvägsallergi! Vidare prover följer, men jag tror att det kommer att visa att jag har allergi mot maktmissbruk och korruption. Det är säkert därför jag nyser när jag träffar dess företrädare:-). Förmodligen har jag även astmatiska besvär av gräs, pollen och annat. När jag får medicin mot detta, kan jag ju börja andas när jag tränar. Träningen kan bli lättare då:-). Idag är det testosteronnivån – hög för en farbror som jag – som fungerar som motor. När jag får syre genom luften borde det bli en turboeffekt. Ungefär som Norska skidåkerskan Marit Björgren..fast hon har säkert högre testosteronvärde än vad jag har:-)

Kommentarer

kommentarer