Dela sidan på:

Nejdå,.ni som vill se mig död-jag dör inte av mitt ufo i hjärnan.

MRdata

Information om min hälsa som jag höll dold, var på vift! Min x fru och hennes fd handledare var nära vänner. Handledaren säljer sexleksaker och är öppen med att hon gillar sex- på så sätt gör nytta i samhället – på ledig tid men är sekreterare på sjukhuset på annan tid. Hon var bekant till mig och vän med min blivande x fru. Vid 15 tillfällen under 9 veckor var hon inne i min journal. Samtidigt fick jag uppfattningen om att en och annan visste om saker om min hälsa som jag inte berättat för någon. Det var det som gjorde att jag fann att hon läste min journal som vissa läser en dagstidning. Tiden som min journal hade varit öppen, var för lång för att det skulle röra sig om att hon hade slagit fel personnummer. Landstiget anger i intranätet att man inte ska vara inne i bekantas journaler. Sekreteraren är arbetskamrat med sin chef sedan 15 år. Landstingets jurist ansåg att förfarandet att vara inne i mina journaler var olämpligt men han fann för gott att det vara fråga om oavsiktlighet från hennes sida. Hennes chef kritiserade henne men menade att det inte var fråga om dataintrång. Min x-fru menar att hon inte har frågat sin vän något som gäller min hälsa och att sekreteraren inte har sagt något till henne men sekreteraren menar att min x-fru har frågat om något gällande min hälsa och att hon har fått svar. Sekreteraren menar själv att min x- fru – hennes vän – talar ”brett” om min hälsa. Hur kan hon göra det när hon själv menar att hon inte har koll?
Dem man har trott att man kan hålla närmast – ljuger och har ljugit från första stund om mycket. När lögnen upptäcks/förtrolighetssvek upptäcks…, då dör något viktigt inombords …bit för bit….men det är bättre att berätta och tar udden om förhoppningar….Nejdå…ni som vill se mig död….jag dör inte av mitt ufo i hjärnan 🙂

Kommentarer

kommentarer