Dela sidan på:

Pappa Alfred, Picasso o Hockey


Men du…! Hmmmm, svarade jag. – Du är ju lik den där…-Ok, jag vet att jag är lik den där patetiske djävulen från Öland, avbröt jag. – Marie Picasso är inte från Öland, sa nattklubbsängeln.

Det där har jag inte tänkt på…..En närmare koll visar att:
1. Bor i Sverige-check!
2. Högt hårfäste-check!
3. Har problem med thyroidea-check!
4. Ler på samma sätt-check!
5. Liknande hakor-check!
6. Visat för mycket i….nej…..glöm det!
7. Samma pappa Alfred- check?

Därmed slutar likheterna…tror jag. Det finns objektiva skillnader så som att Marie Picasso är jättesöt medan jag åtminstone kan minnas att mormor drog mig mycket i kinderna när jag var liten och sa att jag var söt. Undrar om någon har dragit Picasso i kinderna när hon var liten?

Visst är det märkligt att någon kan nypa en i kinderna och ge en komplimang….(gäller för tjejer….killar vill se ut som något häftigt som Marilyn Manson- den är inte söt)!

Kunde vara något att testa nästa gång jag hamnar i underläge som lagens väktare på krogen och därför har åklagarens tillstånd att klappa till med en estetiskt vacker ”uppercut”. Undrar vad effekten blir när jag säger något i stil med – Du var mig en söt djävul och samtidigt placerar min högernäve under personens haka?

Slagsmål är något primitivt som mest bara är löjligt nedvärderande. Jag trivs bättre om jag får chansen att prata 10 minuter. Det där är något som hockeyspelarna skulle lägga mer vikt vid – att snacka! Tänk bara….istället för att slå varandra blodiga i rinken helt utan minsta risk att åklagaren ska släpa dem till domstol, tänkt om de skulle ta timeout, slå sig ner på isen, dela lite dryck och snacka ut! Drycken varierar beroende på vilka som spelar. När Malmö spelar blir det Skånerost som bjuds men om de möter Skellefteå har de ju med sig några dunkar hembränt…..-Ok, jag inser att det inte kommer att funka! De blir ovänner om vad de ska dricka och börjar slåss lik förbannat! Slagsmål i rinken är primitivt. Där är det fråga om vanliga rallarsvingar….Det är hedervärt men löjligt! Givetvis måste även deras sätt att slåss på utvecklas- allt annat utvecklas ju! – Hmm, ska nog snacka lite med min Thai-box tränare om det. Han kan ju tillföra Kalmar HC något nytt att använda i rinken – ”Round house” spark kandke?….För en sak är säkert, den som inte hela tiden söker nya vägar i livet, kommer ingenstans. Fråga bara Marie Picasso….fan nu kom jag in på henne igen….

/ Kenneth

Kommentarer

kommentarer