Dela sidan på:

Radiokommunikation i grynig eller skymning – varför?

_20170916_094959

Klarnar det upp eller blir det mörkare? Varför ställa frågan? Det är relevant att fråga varför det är rimligt att fundera över det som sker allt mer för varje sekund och där svaret ges med tiden. Under en viss tid då det är oklart om det är gryning eller skymning och om dagen eller natten blir klar eller mörk, spelar det mindre roll att jag surfar bland molnen med den senaste radion påslagen. Det tar på krafter att surfa runt med radio påslagen…utan jämn dos blodtryckssänkande i kroppen, skenar blodtrycket, kroppen talar till mig genom att jag får huvudvärk, näsblod och känner obehag i bröstet när jag tränar hårt. För att återfå hälsan, kan jag inte surfa runt i ovisshet med radion påslagen…Min energi kan inte ägnas åt sådant som jag inte kan påverka. Livet har inte ens lovat mig nästkommande sekund. Det kommer ingen förvarning från radion om framtiden. Det enkla. Det som känns in..och som inte går att definiera…kemin i tillvaron..det talar med en starkare röst än vad någon röst kan bära fram. Kemin i tillvaron kan inte förmedlas via den finaste kommunikationsradion, fastsatt vid min kropp. Det som är tänkt att ske med livet…det kommer att ske ändå…Ord biter inte på kemin i tillvaron.

Kommentarer

kommentarer