Dela sidan:

Kändisskap

Kändisaspiranters Guide

Du vill bli kändis! Jag kan inte hjälpa dig med att göra dig till en spännande individ. Det är ganska viktigt att du har något som är påfallande unikt. Jag kan inte praktiken om hur man gör för att bli kändis. Däremot är jag ganska skicklig på teorin…Å andra sidan…att bli känd för att vara känd, det är ju inget som kännetecknar en vuxen människa…Jag tvivlar på att det finns lyckliga kändisar som är kända av den breda allmänheten.

Före badJag är såå enormt tacksam över att jag inte ”spelade över” för uppenbart under min tid i Big Brother, då hade jag blivit ”poppis” i samma nivå som Farmen-Sebastian och Robinson-Robban ett litet tag och lika förbannat oönskad som arbetstagare – i synnerhet inom offentlig sektor. Jag skulle absolut kunnat visa sanna ”goa” takter som dessa gentlemän- (någon har lovat sammanföra Sebastian och mig i sällskap av lite bärnstensgul gudadryck från Högländerna ser fram emot det- jag gillar honom!). Jag kan tänka mig hur chefer i offenlig sektor skulle tänka om mig i sådana fall. – Den medelålders pojkfan är ju inte klok, men han ger god underhållning och jag håller med honom, men anställa honom skulle aldrig komma på tal. Å andra sidan…vad är livet värt om man inte tillåts leka? Vi ska nog alla till samma ställe med tiden, men på vägen dit kan man faktiskt få tillåta sig att skratta ofta. Tänkvärt är att många som haft riktigt roligt så som Dean Martin ”du har inte varit full om du kan ligga på golvet utan att hålla i dig”och Oscar Wilde ” alla ligger vi i rännstenen men somliga av oss tittar på stjärnorna” blev odödliga.


Artikel i Barometern Oskarshamn-tidningens bilaga Fredagsnöjet den 3 februari 2006.

Mer Big Brother: I Barometern Oskarshamn-tidningens bilaga Fredagsnöjet var det fredagen den 3 februari 2006 en stort uppslagen artikel om Kalmar läns dokusåpedeltagare genom tiderna. Den finns inte att läsa på Barometerns hemsida så jag tog en bild på artikeln direkt från papperstidningen.

Några dagar tidigare skrevs det en annan artikel om två av Kalmars BB-deltagare den här säsongen. Den artikeln finns däremot att läsa på Barometerns webbplats >>


060301: Den norska tidningen Dagbladet har på sin webbplats under de senaste dagarna haft några artiklar om Big Brother där man i den ena av dem har citerat bl a saker jag har sagt i ärendet. Du kan antingen gå direkt till Dagbladet.no för att läsa artiklarna eller ladda hem dem härifrån som pdf-filer. (Förbehåll för att länkarna till deras webbplats slutar fungera om de skulle ta bort artiklarna.) Skulle detta ske kan du alltså hur som helst tanka hem artiklarna som pdf-filer.

Slik rekrutteres glamourmodeller og kriminelle

(060228): Slik rekrutteres glamourmodeller og kriminelle
http://www.dagbladet.no/kultur/2006/02/28/459173.html
Ladda hem som pdf-fil

TVNorge vurderer å slutte med Big Brother

(060301): TVNorge vurderer å slutte med Big Brother
http://www.dagbladet.no/kultur/2006/03/01/459393.html
Ladda hem som pdf-fil