Dela sidan:

Om mig

« Tillbaka 1 2 3 4Nästa »

Namn: Kenneth M Forsberg

Ålder: 48

Kön: Man Civilstånd: Gift för andra och sista gången, Torget Nybro i april 2014

Plats: Färjestaden, Kalmar, Sverige

Yrke: Sjukskötare, Journalist, ordningsvakt, sköter skog

Hobbys och intressen: Triathlon (Läs mer om det här), boxning, dykning, längdskidåkning samt att umgås med kreativa individer.

Favoritcitat: ”Bra att det är tuffa förhållanden, då faller de svaga ifrån.” ”Stjärnorna är lika vackra överallt men man måste komma ihåg att titta på dem.” ”Är det bara korkade som kan spela om 1000 kr när man bara äger 100 kr? Eller kanske även de med stor trygghet?” ”Bättre att höra en sträng brista än att aldrig våga spänna en båge”.

Lite om mig: IQ är ett mått på förmåga till anpassning. Det är just det som mycket i livet handlar om. Gillar att utmanas. Att jag varit med i Big Brother säger säkert något om mig. Problemet är bara vad det säger..Jag är för gammal för att orka bry mig om galningar…jag rundar dessa istället för att konfronterar.

Jag och vovven

Jag är en mångsysslare som alltid är nyfiken på nya utmaningar och vill gärna ta lärdom av de som kan saker bättre än jag. Fyller 49 år i höst, bor i villa på Öland, är gift men bor inte med min fru och tränar 7 till 12 timmar multisport per vecka. Genomförde mitt 18: ”järnmannen”-triathlon i Kalmar i slutet av sommaren. Du kan läsa mer om mitt liv som idrottsman på den här sidan.

« Tillbaka 1 2 3 4Nästa »